Reiki

Door mijn handen stroomt reiki, de universele levensenergie die je meestal kunt ervaren als een diepe warmte die je lichaam in gaat.

 

Reiki-behandelingen | Reiki-cursussen

Reiki-behandelingen

 

Wat kun je verwachten als je bij mij komt voor een reikibehandeling? Allereerst informeer ik altijd of je lichamelijke klachten hebt waarmee ik aan de gang ga door mijn handen op die plekken te leggen. Daarna ga ik met mijn handen heel langzaam je hele lichaam af. Ik begin meestal bij het hoofd en leg dan zo ongeveer vijf minuten mijn handen op de plaatsen die belangrijk zijn. Ik werk helemaal vertrouwend op mijn intuïtie en de Reiki Spirits.

 

Het is beslist geen voorwaarde dat je klachten zou moeten hebben om een reikibehandeling te ondergaan. Sommige van mijn cliënten nemen een reikibehandeling voordat ze aan de vakantie beginnen, om zonder stress weg te gaan.

Wat doet reiki nog meer?

 

  • Reiki kan leiden tot het oplossen van blokkades.
  • Reiki heelt pijnlijke plekken.
  • Reiki geeft inzichten.
  • Reiki kan het proces van genezing op gang brengen.
  • Reiki brengt in balans.
  • Reiki geeft het lichaam wat het nodig heeft.
  • Reiki kan zorgen voor een betere nachtrust.
  • Reiki brengt je in contact met je ziel.

Reiki doet nog veel en veel meer.

 

Reiki is geschikt voor volwassenen, voor kinderen, voor dieren, voor bomen en planten.

 

Dieren alleen op afstand en ik heb daar al veel wondertjes zien gebeuren.

 

Reiki kan liggend, zittend maar ook op afstand gegeven worden. Informeer naar de mogelijkheden die reiki kan bieden voor jou of neem contact op voor een afspraak. De prijs voor een reikibehandeling vind je hier.

 

Reiki-cursussen

 

Tarieven

REIKI I  € 150,00 p.p.

REIKI II € 250,00 p.p.

REIKI III (Reiki master) € 350,00 p.p.

 

De prijzen zijn gebaseerd op privélessen. Alle cursussen worden in één dag gedaan, ook Reiki I. De reiki-cursussen die ik geef vinden bij mij thuis plaats en zijn altijd één op één, dus alleen jij en ik.

 

De cursus Reiki I is bedoeld voor je zelf en ik zal je behoeden voor valkuilen om direct alles wat je geleerd hebt weg te geven aan anderen. Je mag wel een ander een keer laten voelen wat reiki is en op verzoek van de ander reiki geven, maar dring het niet op. Gebruik het in eerste instantie voor jezelf.

 

Reiki is een groeiproces, reiki brengt je dichter bij jezelf, reiki maakt je milder, reiki laat je universele liefde voelen. Reiki maakt je een mooi mens; dat komt niet zo maar uit de lucht vallen, daar ga je aan werken maar ook weer met veel liefde en zachtheid voor je zelf om het daarna aan anderen te kunnen geven.

 

Ben je geïnteresseerd, laat het mij dan weten. Kijk onder contact.

 

Wil je na een poosje verder gaan, dan gaan we bekijken waarom en wanneer, want bij Reiki II krijg je de mogelijkheid om reiki op afstand aan anderen te geven, via de symbolen die je dan leert.

 

Voor Reiki III (Master) moet je wel een tijdje reiki beoefend hebben; daar moet je klaar voor zijn, daar dien je ervaring voor te hebben, want als je tot Reiki Master wordt ingewijd, is het belangrijk dat je je cursisten kunt leren om liefdevol en met respect met mensen om te gaan.

 

Reiki-behandelingen | Reiki-cursussen

 

Pad van aanvaarding

Facebook