Orgaantaaltherapie

De taal van de organen is een van de nieuwste methoden van energetisch genezen. Waarom zou je dit laten doen? Wat kun je er mee bereiken? Hoe werkt het dan?

 

Je zou je kunnen laten behandelen omdat je traumatische ervaringen hebt die maar niet willen verdwijnen.

 

Of als je last hebt van fysieke pijnen, diverse onderzoeken hebt gehad en men kan eigenlijk niets vinden. Toch blijf jij die pijn voelen. Als je gestresst bent, onrustig of verdrietig en niets schijnt te helpen. Wat je er mee kunt bereiken is een verbetering van de situatie of een inzicht in iets dat je al jaren lang vast gehouden hebt.

 

Hoe het werkt? We maken samen een soort reis door het lichaam, op die manier laten wij lichaamsdelen 'spreken' en zo kunnen ze ook geheeld worden. Het is een methode waarbij ons IK naar de achtergrond gaat. Het uitgangspunt is dus dat je je organen en lichaamsdelen zelf aan het woord laat. Het lichaam vertelt de gebeurtenis zoals het echt is gebeurd. Het zijn de verhalen van het onderbewustzijn en niet zoals wij die vertellen.

 

In samenwerking met hoofd en hart, geeft het lichaam zelf aan welke organen aandacht nodig hebben en de samenwerking tussen jou, je lichaam en mij als healer maakt dat er een healing kan plaatsvinden. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor jou op dit moment, neem dan contact met me op.

 

Ook je organen zijn een deel van het geheel.

Pad van aanvaarding

Facebook