Droomduiding

Ieder mens droomt iedere nacht, ook al kan men zich de droom niet altijd herinneren. Maar vaak blijven de belangrijke dromen ons wel goed bij.

 

Zo kennen we de nachtmerrie, die een echt vervelend gevoel kan achterlaten. Of je wilt iets héél graag en dan droom je daar ook over; dat noemt men de wensdroom. Het kan ook zijn dat je iets heel schokkends overdag hebt meegemaakt. Droom je daar over, dan is het een verwerkingsdroom. Sommige dromen komen regelmatig terug, dat noemt men repeat-dromen. Heel soms kunnen we ook vooruitziende dromen hebben.

 

Zijn dromen nu onzin? Nee zeker niet! Een droom probeert je iets duidelijk te maken: het onderbewuste is vaak al verder dan we beseffen.

 

We dromen vaak over een bekende, een tante, een vader of iemand die overleden is. Dromen van  overledenen zitten zeker boodschappen in. Eigenlijk gaat het helemaal niet over die persoon; deze personen staan voor een subpersoonlijkheid van jezelf. Dus als je over iemand anders droomt, droom je over een deel van jezelf.

 

Wil je graag iets weten over de droom die voor jou betekenis heeft gehad, dan kan dat. Maak het bedrag over dat in de prijslijst staat bij droomduiding en mail je droom aan mij. Je krijgt dan snel een schriftelijke uitleg.

 

Droomduiding wordt alleen op afstand gegeven.

Pad van aanvaarding

Facebook