Aurareaden en Healen

Ieder mens, elk dier en elke plant heeft een aura om zich heen, dat wil zeggen een energieveld dat waargenomen kan worden.

 

In dat energieveld liggen alle gegevens over je leven opgeslagen, ook vorige levens. Je energieveld wordt als het ware gelezen, het zijn altijd momentopnamen, dus geen enkele reading zal hetzelfde zijn. Een vorig leven kan wel eens de oorzaak zijn waarom iets in dit leven steeds weer opnieuw voor problemen zorgt, maar alleen jijzelf kunt daar verandering in brengen. Verwacht niet dat de problemen tijdens een reading opgelost worden, maar je kunt wel inzichten krijgen.

 

Er kunnen vele soorten readingen gedaan worden, onder andere een volledige 7-chakra-reading, een themareading of een relatiereading, dat hoeft niet altijd je partner te zijn; dat kan ook je werkgever, je vriend(in), je vader of buurvrouw zijn. Zo zijn er tal van mogelijkheden.

 

Iedere reading wordt met een korte healing afgesloten. De readingen worden opgenomen en per WeTransfer nagezonden.

 

Een reading vindt plaats in mijn oosterse kamer zittend tegenover elkaar. Gedurende de reading zit ik met mijn ogen dicht mocht iets je niet duidelijk zijn kun je mij gewoon een vraag stellen.

 

Aurareaden op afstand is ook mogelijk

 

Kun je of wil je niet naar Amsterdam komen voor een aurareading dan bestaat de mogelijkheid om de reading op afstand te doen. Je krijgt de reading thuis gestuurd via WeTranfer. Het scheelt je tijd en reisgeld, als je contact met mij opneemt, leg ik je uit hoe dat werkt. Kan per e-mail of telefoon, kijk bij contact.

 

Ik heb een 3 jarige opleiding aurareaden en healen gevolgd bij Ranthia school voor toegepaste mystiek in Amsterdam. Docenten: Juno Quist & Lidwien Janssen.

 

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor jou op dit moment, neem dan contact met me op.

 

Chakrahealing

 

Soms bestaat er de behoefte om na een reading nog eens terug te komen voor een chakrahealing. Dat gebeurt liggend; ik voel welk chakra geblokkeerd is en we gaan dan samen aan het werk.

 

Het eerste gedeelte heb ik je hulp nodig om het geblokkeerde chakra te 'schonen'. Ik ga dan de energieën waar je niets meer mee kunt afvoeren; het kan boosheid, verdriet, pijn en/of teleurstelling zijn. Jij hoeft het alleen maar op te roepen, te voelen en via mijn handen worden de emoties afgevoerd. Daarna wordt er nieuwe energie toegevoegd, wat veelal gepaard gaat met het verkrijgen van een affirmatie.

 

Het geheel werkt zuiverend en vaak als je naar huis gaat is je 'computertje' reeds behoorlijk geschoond. Meestal is 1 behandeling voldoende om het geblokkeerde chakra te ontdoen van de blokkade. Zelf kun je dat ervaren door je 'nieuw' te voelen, opgelucht of plotseling nieuwe stappen te durven zetten. Een sessie duurt 1 uur.

Pad van aanvaarding

Facebook